SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
Lucky Gold Bar
Lucky Gold Bar

24 karaat puur Goud – 24 karaat puur Geluk!

Investeer vandaag nog in uw eigen Geluk en verzeker u van de 24 karaat Goudbaar.

Betaal veilig en vertrouwd achteraf met Riverty (voorheen AfterPay) indien gewenst.

We leven in een tijd vol financiële uitdagingen. Record inflatie, hoge energieprijzen en onrustige beurzen. In tijden van onzekerheid grijpt men veelal naar het waardevaste GOUD. Eeuwenlang is goud een waardevolle belegging gebleken. Door de immer beperkter wordende beschikbaarheid zal goud altijd zijn waarde behouden. Stap daarom nú extra voordelig over op GOUD.

“Wie niet waagt, wie niet wint”. Deze spreuk staat op de achterzijde van de puur gouden baar die wij u vandaag aanbieden. Help het geluk een handje door de eerste moeilijk stap te zetten. De prachtige en gedetailleerde olifant op de voorzijde is hét symbool van Geluk, Succes en Wijsheid. Maar ook van Vriendschap, Loyaliteit, Ouderschap en Ervaring.

Plato: Alles wat ik moet weten over het leven is te leren van een olifant
Aristoteles: De olifant is het dier dat alle anderen overtreft in verstand en geest

Uw goudbaar is geproduceerd in de hoogste kwaliteit met behulp van zéér moderne technieken waardoor de allerfijnste details prachtig worden weergegeven. De goudbaar is een veelbetekenend geschenk. Voor uzelf of voor anderen. Investeer vandaag nog in uw eigen Geluk en verzeker u van de 24 karaat Goudbaar.

Metaal:
Goud
Fijnheid:
99,99%
Gewicht:
1/100 oz (0,311 gram)
Afmeting:
10*9mm
Voorzijde:
Geluk olifant
Tegenzijde:
Fortuna Audentes Iuvat (Wie niet waagt, wie niet wint)
BESTEL UW GOUDBAAR
Lucky Gold Bar
Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.